HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Едро прежди

(36 оферти)
Фини прежди G 23/7
1,00 € - 20% 1,25 € /килограм Минимална цена от 30 дни преди отстъпката: 1,00 €

Фини прежди G 23/7

39000 бр.
Нови

Преждата е основен компонент във всяко плетиво и кроше. Тя стимулира креативността на хора от различни възрасти и полове, които се занимават с тази ръчна дейност. Ако водите бизнес с плетива или сте търговец на дребно, от жизненоважно значение е да разполагате с надежден източник на прежда. На Merkandi ще откриете множество предложения за продукти на едро. Използвайте нашата B2B търговска платформа, за да закупите големи количества на атрактивни цени.

Прежди на едро - сглобете най-добрите сделки с надеждни доставчици

Merkandi е B2B търговска платформа, която улеснява комуникацията между купувачи и продавачи от различни страни по света. Тук ще откриете богат избор от предложения за прежди на едро, достъпни на значително намалени цени. Продуктите са осигурени от доказани доставчици от цял свят, които предлагат богата гама от прежди в различни цветове и размери.

Покупката на прежди на едро е отлична възможност да оптимизирате разходите и да подпомогнете развитието на вашия бизнес. Можете да закупите разнообразие от типове прежди, включително вълна, памук, акрил и други. Разгледайте конкурентните предложения на нашата търговска платформа и изберете най-подходящите за вас. Много от продуктите произхождат от разпродажби или ликвидационни запаси, което ги прави още по-привлекателни като цена.

Прежди на едро - откриване на възможности

За да извършите покупка, необходимо е да създадете акаунт в нашата търговска платформа. Това ще ви осигури достъп до контактните данни на доставчиците на прежди и ще ви позволи да се свържете с тях директно. Обсъждайте детайли около сделката, задавайте въпроси и уговаряйте цени. С Merkandi можете да закупувате прежди на едро от надеждни доставчици, без да се тревожите за сигурността на сделката. Нашата търговска платформа поддържа множество езици, което улеснява комуникацията между купувачите и продавачите. Можете да влезете в контакт с доставчици от различни страни по целия свят и да закупувате прежди на едро, независимо от разстоянието или езиковите бариери.

Възползвайте се от Merkandi, за да откриете нови партньори за вашия бизнес. Разширете мрежата си от бизнес контакти и увеличете шансовете си за успех на пазара. С нашата помощ, можете да откриете надеждни продавачи на прежди на едро и да се снабдите с качествени продукти на достъпни цени. Преждите на едро в Merkandi представляват отлична възможност да подобрите вашето предложение и да привлечете повече клиенти. Използвайте нашата търговска платформа за закупуване на големи количества на конкурентни цени. Присъединете се към нас сега и започнете да разглеждате офертите, които са налични на нашия уебсайт!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.