APRIL SAVINGS
-40%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Xbox 360 На Едро

(64 оферти)

Игралната конзола Xbox 360 стана незаменима в много домакинства. Ако сте решили да ги закупите на едро на едро цени, попаднали сте на правилното място. В Merkandi ще намерите множество оферти за модели на едро, които ви позволяват да натрупате игрални конзоли на конкурентни цени. Нашата B2B търговска платформа ще ви помогне да се свържете с доставчици от цял свят и да спечелите нови партньори за вашия бизнес. 

Xbox 360 на едро - намерете надеждни доставчици

Търговец ли сте? Използвайте страхотните сделки, налични на нашата търговска платформа. Свързваме купувачи с продавачи от цял свят, улеснявайки ви да намерите надеждни доставчици и да разширите бизнес мрежата си. 

С нашите оферти за Xbox 360 на едро, можете да закупите игрални конзоли на едро в различни състояния. Без значение дали търсите чисто нови модели или ремонтирани, ще ги намерите всичко в Merkandi. Разгледайте множеството оферти и изберете тези, които най-добре отговарят на вашите бизнес нужди. Изберете от множество оферти и купете на значително намалени цени. Като добавите игрална конзола Xbox 360 към асортимента си, със сигурност ще привлечете нови клиенти и ще получите конкурентно предимство.

Дистрибутори на Xbox 360 - свържете се с тях

За да направите покупка, ще трябва да създадете акаунт на нашата търговска платформа. По този начин ще получите достъп до контактните данни на дистрибуторите на Xbox 360. Това ви позволява да комуникирате директно с тях, да преговаряте сделки и да уредите подробностите около транзакцията.

Не позволявайте разстоянието или езиковата бариера да пречат на вашето покупателско изживяване. Merkandi работи на много езици, осигурявайки гладка комуникация между купувачите и продавачите. Без значение дали сте разположени в друга държава или говорите друг език, лесно можете да се свържете с дистрибутори на Xbox 360 от цял свят чрез нашата платформа.

Присъединете се към нас, за да намерите надеждни доставчици, конкурентни цени и сигурни сделки. Разширете бизнеса си с покупки на Xbox 360 на едро. Регистрирайте се сега и започнете да разглеждате невероятните оферти, налични в Merkandi!

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.