HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Политика на гарантиране на цената за услуги в Merkandi

Merkandi се ангажира да осигури нашите клиенти с несравнима стойност и удовлетворение във всички наши услуги. За да се гарантира, че винаги ще получавате най-добрата цена за нашите услуги, въвеждаме нашата 30-дневна гаранция за съответствие на цените за услуги. Тази политика е създадена, за да гарантира, че цените, които предлагаме за нашите услуги, като регистрация или подновяване на акаунт, са конкурентни и справедливи.

Права на участие

 • Тази гаранция за съответствие на цените е специално за клиенти, които са получили имейл от Merkandi с тази политика. Само тези, които са били директно контактувани от нас с оферта относно политиката за съответствие на цените, имат право.
 • За да инициирате искане за съответствие на цените, участниците трябва да се свържат с нас по имейл, като отговарят директно на нашия първоначален имейл с оферта. Това е, за да се уверим, че точно обработваме и свързваме вашето искане с вашия акаунт.

Продължителност

 • Гаранцията е валидна за 30 дни от момента, в който клиентът получи нашия имейл с оферта. Времето за получаване на нашия имейл, както е отбелязано от времевия маркер, маркира началото на 30-дневния период на право на участие.

Как да искате

 • Забележете Промяна в Цената: Ако забележите, че цената на услуга, която сте закупили, като регистрация или подновяване на акаунт, е намалена на нашия уебсайт в рамките на 30-дневния период, документирайте промяната.
 • Изпратете ни Имейл: Отговорете на нашия първоначален имейл с оферта за гаранция на съответствието на цените с вашето искане, включително детайли за услугата и ново наблюдавано ценообразуване.
 • Преглед: Нашият екип ще оцени вашето искане, за да провери неговата валидност и да осигури, че намалението на цената се отнася до същия вид услуга при идентични условия.
 • Приспособление: Ако вашето искане отговаря на нашите критерии, ние ще съответстваме на по-ниската цена. Ще ви информираме как разликата в цената ще бъде възстановена или кредитирана на вашия акаунт.

Условия

 • Гаранцията за съответствие на цените важи само за услугите на Merkandi, включително таксите за регистрация или подновяване на акаунта.
 • Обсъжданата услуга трябва да бъде идентична по отношение на предлаганите условия.
 • Тази политика не е прехвърлима и важи само за директни покупки или подновявания, направени чрез Merkandi.

Изключения

 • Корекции на цените, базирани на грешки или печатни грешки, не са приложими по тази политика.

Merkandi запазва правото си да променя или прекратява тази гаранция по свое усмотрение и без предизвестие. Решенията по исканията за съответствие на цените са окончателни и задължителни.

Ценим вашето доверие в Merkandi за вашите нужди от услуги и с нетърпение очакваме да продължим да ви предлагаме изключителна стойност и подкрепа.

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.