FLASH SALE
-30%
За всяка РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
21 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 45 хиляди доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Препратки

Според мен това е добра платформа, където можете да намерите добри бизнес партньори, лесна е за използване, което е едно от най-важните неща.

Kristiyan Stanimirov

Останах очарован от сайта. Регистрирах се с цел да разширя бизнеса си и се визползвах от доста оферти. Има много добри предложения. Разглеждайки дуги категории(извън моят бизнес) видях много възможности и вече обмислям да се развивам и в други сфери. Препоръчвам сайтът на всички който активно се занимават с търговия или се колебят в какво да инвестират.

Martin Vladimirov

Използваме Merkandi от 2 месеца. Намираме страхотни оферти за нашия бизнес! Радвам се да откривам всеки ден нови интересни предложения и продукти. Горещо препоръчвам платформата!

Kristina Duncheva

Добра компания и добри сделки. Скоро ще предложим интересни стоки, които други могат да си купят. Сигурни сме, че можем да предложим най-добрите цени. Благодаря ти Мерканди.

Miroslav Aleksandrov

Здравейте, Merkandi беше много полезна за намирането на нови вечери за нашата верига магазини. Ще използваме вашите услуги в бъдеще. Поздрави, Николай Николов Криос Трейд ООД

Nikolay Nikolov

Отлична b2b платформа. Лесно, можете да намерите перфектни оферти и нови контакти. Подкрепата е на много високо ниво, което винаги гарантира 100% успех.

Lyubomir Bogoyski

Радваме се да работим с вашата платформа. Това е чудесна възможност за продавачи като нас. Ще ви препоръчаме нашите колеги в България.

VASIL ТАКЕВ

Вашата платформа е много добре развита, много ми помага при избора на търговци и продукти. Различни продукти можете да намерите на вашия уебсайт.Благодаря и продължавайте да се развивате.

Kristian Dimitrov

Здравейте, много добро обслужване Намерих нови партньори. Полезно за новата ми компания в този бизнес. Ще го използвам в бъдеще. Добре е да се присъедините към него!

Yakim Hristov

Сигурно работя няколко месеца с Merkandi. Намерих тук много добри партньори и стоки. Това е много добър сайт! Благодарен съм на целия екип на Mercandi !!!

Suray Sherifov

Много съм щастлив, че започвам да пускам рекламите си в този сайт. Помагате ми да популяризирам офертите си и да намеря нови клиенти. С многоезичното меню мога да качвам реклами в различни държави. Освен това екипът за поддръжка е много полезен.

Georgi Ivanov

В тази платформа съм от 60 дни и се чувствам страхотно, намерих отлични оферти качество-цена за някои артикули дори за мен като частно лице.

Annamaria Mascolo

По принцип това е много хубава платформа, много контакти за намиране, но малкият недостатък е, че нямаме гаранция, че тези контакти са надеждни. Първоначално мислех, че можем да правим покупки чрез тази платформа и че платформата управлява транзакцията, за да гарантира защитата на клиентите. Но не е това, има много контакти, но най-добре е да търсите доставчици, където можете да отидете, за да потвърдите реално тяхната сериозност. Като цяло успях да открия дузина контакти на тази платформа.

Ornelstel

Това е много широка платформа, като търговец на едро ми помага много в моя бизнес, срещам се с много хора в цяла Европа на невероятни цени, препоръчвам я 100% x 100%.

KinGSTocK Chaibi slu

Наистина силна платформа за популяризиране и създаване на нови бизнес връзки. Всичко е ясно и разбираемо. Пожелавам ви всичко най-добро в развитието и постигането на по-добри резултати.

Žydrūnas Ambrazaitis

Публикуването на офертите върви перфектно. Ако сме получили съобщение от клиент, можем да го видим, когато влезем в Merkandi. Получаваме и имейл, за да можем бързо да отговаряме на съобщенията.

Muslum Durmus

Бърза реакция и добро обслужване! Широка гама от много различни продукти по целия свят. Скоро ще тествам опцията за продажба!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Супер

Toprak Sedar

Много съм доволен от Merkandi, офертите ми могат да достигнат до целия свят. Офертите се публикуват автоматично на няколко езика, много е интересно.

Sofia Franco

Уникална услуга, независимо дали продавате или купувате професионална платформа. Като продавач Merkandi ви дава пространство, където купувачите по целия свят ви разпознават.

Akram DJEBBARI

Наистина много добре направен сайт съдействие при нужда надеждни продавачи много ми харесва препоръчвам защото могат да купуват и частни лица не само фирми

Maria Zarriello

Регистрирани сме повече от месец и получихме много заявки за стоки и се срещнахме с нови потенциални клиенти. Силно препоръчвам платформата. - Италия бизнес

Giovanni Pomo

Отличен сайт за търговец на едро, обслужването на клиенти реагира бързо, възможност за добра мрежа от клиенти, за да започнете, Горещо препоръчвам.

cfy

Всичко е просто ПЕРФЕКТНО!! Трябва да изкажа специалните си комплименти на вашия отдел за връзки с клиенти. Благодаря, че сте толкова професионален и приятелски настроен. Продължавайте да правите каквото правите, за да останете така. С моето лично уважение и най-добри поздрави! Осман ТУРКМЕН

Osman Turkmen

Благодаря ви много за достъпа до платформата. Приятно обслужване и страхотни хора. Благодарение на платформата Mekandi получих достъп до много продукти. Благодаря ти много.

Jakub Dziedziński

Вярвам, че това е най-добрият сайт за търговия на едро. Страхотна възможност за продавачи като нас. Страхотни оферти, които не се предлагат на други платформи. Много съм доволна от избора си.

DIACONU PETRICA

Платформата Merkandi може да бъде чудесно начало за всеки (търговец на дребно/производител/търговец на едро), който се интересува да започне B2B операция. Моят личен опит е много положителен.

Paris Pentaliotis

Много съм щастлив. Merkandi е чудесна платформа за продажба и покупки на едро от надеждни доставчици. Много го препоръчвам.

Marcin Stadryniak

Добра платформа за бизнес .. Благодарение на Merkandi установихме някои ценни бизнес контакти. Системата за оценка на изпълнителите също е полезна. Заслужава си да посетите тук!

Mariusz Żarkowski

Ако има някакви проблеми, те ще помогнат за бързото разрешаване на проблема. Контактът по телефона винаги беше много приятелски настроен и полезен. Мога само да препоръчам.

TarikD
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.