FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Препратки

МОЕТО МНЕНИЕ ЗА УСЛУГИТЕ, ПРЕДОСТАВЯНИ ОТ ПЛАТФОРМАТА "МЕРКАНДИ" Е МНОГО ДОБРО, ЗАЩОТО ВСЕКИ КОГАТО ИМАХ НУЖДА ОТ ПОМОЩ: ИМАХ Я ВЕДНАГА И В ТЪРГОВСКА БОРСА, КОЯТО БЯХ ПЛАНИРАНО ДА НАПРАВЯ БЯХ СПАСЕН ОТ ДОСТАВЧИК, КОЙТО НЕ ДОСТАВИ СТОКИ НА СВОИТЕ КУПУВАЧИ.

Evdokimos Triantaris

Според мен това е добра платформа, където можете да намерите добри бизнес партньори, лесна е за използване, което е едно от най-важните неща.

Kristiyan Stanimirov

Останах очарован от сайта. Регистрирах се с цел да разширя бизнеса си и се визползвах от доста оферти. Има много добри предложения. Разглеждайки дуги категории(извън моят бизнес) видях много възможности и вече обмислям да се развивам и в други сфери. Препоръчвам сайтът на всички който активно се занимават с търговия или се колебят в какво да инвестират.

Martin Vladimirov

Използваме Merkandi от 2 месеца. Намираме страхотни оферти за нашия бизнес! Радвам се да откривам всеки ден нови интересни предложения и продукти. Горещо препоръчвам платформата!

Kristina Duncheva

Добро обслужване, въпреки че все още не продавам. Страхотна редовна поща. Историята на офертите е много полезна. Радвам се, че съм потребител. Ще подновя акаунта си.

Julian Marinov

Добра компания и добри сделки. Скоро ще предложим интересни стоки, които други могат да си купят. Сигурни сме, че можем да предложим най-добрите цени. Благодаря ти Мерканди.

Miroslav Aleksandrov

Здравейте, Merkandi беше много полезна за намирането на нови вечери за нашата верига магазини. Ще използваме вашите услуги в бъдеще. Поздрави, Николай Николов Криос Трейд ООД

Nikolay Nikolov

Отлична b2b платформа. Лесно, можете да намерите перфектни оферти и нови контакти. Подкрепата е на много високо ниво, което винаги гарантира 100% успех.

Lyubomir Bogoyski

Радваме се да работим с вашата платформа. Това е чудесна възможност за продавачи като нас. Ще ви препоръчаме нашите колеги в България.

VASIL ТАКЕВ

Вашата платформа е много добре развита, много ми помага при избора на търговци и продукти. Различни продукти можете да намерите на вашия уебсайт.Благодаря и продължавайте да се развивате.

Kristian Dimitrov

Здравейте, много добро обслужване Намерих нови партньори. Полезно за новата ми компания в този бизнес. Ще го използвам в бъдеще. Добре е да се присъедините към него!

Yakim Hristov

Сигурно работя няколко месеца с Merkandi. Намерих тук много добри партньори и стоки. Това е много добър сайт! Благодарен съм на целия екип на Mercandi !!!

Suray Sherifov

Много съм щастлив, че започвам да пускам рекламите си в този сайт. Помагате ми да популяризирам офертите си и да намеря нови клиенти. С многоезичното меню мога да качвам реклами в различни държави. Освен това екипът за поддръжка е много полезен.

Georgi Ivanov

Наистина е невероятно Платформата ми помогна много. Имам много информация, много доставчици, много ценни стоки, има голяма база от доставчици.

Mohamed Abdelnaby

Това е добър уебсайт за работа като търговец и търговец на едро. Потенциален клиент може да се свърже с вас на уебсайта или директно по телефона. Горещо препоръчвам на всички.

Gytis Labakojis

На запитванията се отговаря бързо и компетентно и се обработват своевременно. Служителите са обучени и знаят какво правят и на какво трябва да обърнат внимание.

Umar Shahbaz

Много добро обслужване със сериозни проверени продавачи с качествени стоки на ниски цени и бърза и сигурна доставка. Доволен съм от Мерканди

Cristian Mindroc

Всичко работи много професионално и надеждно, много ясна платформа за работа с клиенти. Успяхме да направим първата продажба само за 2 дни, като активно увеличихме асортимента. Препоръчвам!

UAB Eimeta

Merkandi е добър начин да се свържете с търговски партньори в цяла Европа. Създаването на оферти до голяма степен се обяснява само по себе си. Ако имате проблеми или въпроси, чатът на живо е приятелски настроен и надежден.

Best Italy Textilhandelsgesellschaft mbH

Беше наистина фантастично изживяване на Merkandi. Това е огромна платформа за изследване на бизнеса по целия свят. Страхотен инструмент за нов бизнес.

Joaib Khan

Благодарение на Merkandi получих много нови интересни контакти за прекрасни складове, които сам трудно бих намерил в интернет, благодаря

Miroslava Váňová

Интересен портал, лесен за използване, в момента полезен особено за чуждестранни контакти, поддръжката на клиенти е бърза и много полезна.

Andrea Brillo

Намерих нови и реални купувачи само след 3 месеца публикуване на моите продукти! Тази платформа е ефективен начин за популяризиране на вашия бизнес. Препоръчвам го на всички.

Jayson Vergara

Поздравявам Мерканди, който винаги е бил сериозен и винаги ми е помагал да намеря добра сделка и особено сериозни доставчици, с които не сме имали проблеми. Така че благодаря им

frederic mery

Изключително съм доволна от Мерканди. Това е място, което ми позволява ефективно и ефикасно да управлявам своя асортимент и да намирам доставчици с добра репутация. Едно от най-големите предимства на тази платформа е нейната лекота на използване и интуитивен интерфейс, който ми позволява бързо да търся в оферти и да правя поръчки с няколко кликвания.

Przemysław Górny

Страхотен опит натрупан за тези почти 3 месеца на Мерканди! Супер платформа както за фирми, така и за частни лица. Съотношението цена/качество е правилно! Мога само да препоръчам.

Maksim Rizovski

сериозен и ефективен сайт! добър начин за увеличаване на контактите в чужбина. присъстват големи играчи и бързи отговори, без загуба на време

harold rocky

Платформата ви носи това, за което сте тук. Рекламирането на стоките е много лесно. Степента на контакт е много висока. Благодаря ти!

Mateusz Abraham

Препоръчвам, много голяма база данни със стоки, интуитивна и лесна за използване платформа, доволен съм от контактите, установени на този сайт, че продавачите

DAWID ROŻAK

Merkandi е страхотна платформа за търговци на едро като мен. Опитът ми с обслужването на клиенти беше изключителен и притесненията ми бяха разрешени незабавно.

David Amah
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.