HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Система за верификация на склада за едро и система за коментари

Всеки от складовете на едро се проверява, преди да бъде добавен към нашата база данни. Състои се в проверка на достоверноста на компанията от нашите служители. По този начин всички потребители на платформата Merkandi B2B могат да бъдат сигурни, че имат работа само с физически съществуващи компании, които наистина се занимават с продажба на запаси, outlet или излишъци. Всяка компания, която иска да публикува офертата си в Merkandi, подлежи на проверка.

Системата от коментари работи въз основа на становища, издадени от купувачи след сделката с складове на едро. Това може да бъде отрицателен, неутрален или положителен коментар. Всеки склад на едро има възможност да публикува отговор на становището, независимо от неговия тип или съдържание. С това решение всеки, който възнамерява да сключи сделка за покупка/продажба, има възможност да прочете изявленията на двете страни по сделката.

Благодарение на процедурите за проверка и възможността да даде мнение, всеки купувач има възможност да провери достоверността и надеждността на даден продавач, преди да реши да закупи стоки от него.

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.