HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Стокови групи

ПРОИЗХОД НА СТОКИ (ГАРАНЦИЯ):

 • Нови - Фабрично нови стоки в оригинална опаковка. Тази група включва както продукти директно от производители и дистрибутори, така и крайни серии с пълна стойност, нови продукти от ликвидация на магазини, фалит, съдебни пристави. Гаранция на производителя или търговеца на едро - продължителността на гаранцията зависи от продукта.
   
 • Използвани - Стоки в пълно работно състояние, тествани, с ясни следи от употреба. В някои случаи те могат да се продават с гаранция. Във всеки случай обаче техническото и/или визуалното състояние на използвания продукт трябва да бъде потвърдено директно от продавача.
   
 • Повредени - Стока повредена. Обикновено малки електрически дефекти които се отстраняват много лесно. Стоките идват от връщания от клиенти. Често това е нов продукт, който все още не е достигнал до клиента. Това са например стоки, повредени при транспорт или счупени. При закупуване на този клас стоки клиентът плаща само процент от пазарната стойност на стоките. Без гаранция. Стоките нямат гаранция.
   
 • Mix / Retourware - Това е смес от нови, употребявани и повредени стоки. 60% ефективност, 95% в оригинална опаковка (освен ако не е посочено друго в спецификацията за продукта). Това са стоки на много атрактивни цени. Стоките не се проверяват, не се покриват от никаква гаранция.
   
 • Refurbished - Стоки, подновени от производителя или оторизиран сервиз. Технически винаги 100% ефективна, продава се в заместваща опаковка. Обновеното оборудване обикновено получава 4-седмична гаранция за пускане в експлоатация.
   
 • Outlet - Неизползвани стоки, главно от крайните серии, излишъци, връщане на потребители или остатъци, непродадени от магазините за първи тираж. Това могат да бъдат стоки от предишни сезони, както и текущи колекции, които често са в непълни размери, продават се в заместващи опаковки и т.н.
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.