FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

4x110 LED слънчева захранва сензор за движение светлина

10,64 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
15 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm6986
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A633,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Тази захранвана със слънчева енергия светлина от сензора за движение може да бъде чудесно допълнение към вашата градина или вътрешен двор. Лампата, изработена от черна пластмаса, има вграден светодиод с мощност 6 W, излъчващ 60 lm светлина. Лампата има ъгъл на лъча от 120 °, което ви позволява да осветявате по-големи площи. Индексът на цветопредаване на Ra>70 подобрява видимостта и усещането за истински цветове.
Лампата има вградена акумулаторна литиева батерия с капацитет 1200 mAh, която отнема 4-6 часа за зареждане в слънчев панел. Типът на сензора на лампата е PIR (пасивна инфрачервена), който открива движение на разстояние от 8 метра и автоматично включва лампата. Нивото на водоустойчивост IP65 позволява лампата да се използва при всякакви метеорологични условия, а монтираната на стената конструкция позволява лесен монтаж. Лампата светва за 8-10 часа след зареждане, като по този начин осигурява нощно осветлениеОбхватът на откриване е приблизително.8m а ъгълът на откриване е 120 °, така че покрива по-голяма площ.

Монтажът на лампата е прост, защото може да бъде монтиран на стена. Лампата има PIR сензор, който засича движение, както и CDS нощен сензор, който открива интензитета на светлината, така че се включва и изключва автоматично и помага на лампата да издържи по-дълго. Лампата може да се превключва на 3 различни режима на осветление, така че можете да изберете правилния режим според вашите нужди.
Като цяло, слънчевата сензорна лампа за движение, захранвана от слънчев източник на енергия, е идеалният избор за енергоспестяващо и безопасно градинско или дворно осветление. Лесният монтаж и висококачествените компоненти гарантират, че получавате дълготраен и надежден продукт, който отговаря на вашите нужди и очаквания.

Свойства:
Дължина (мм) 150 ммШирина (мм) 100 ммВисочина (мм) 55 ммМатериал ПластмасаВграден светодиод (W) 6 WFumen (V) 3.7 VLumen (lm) 60 lmИндекс на цветопредаване (CRI) Ra >70Ъгъл на лъча 120°Капацитет 1200 mAhАкумулаторна YesIP код IP65Информация за слънчевия панел 5.5 V, 0.55 W, 45 x 80 mmВреме за зареждане на слънчева енергия (часове) 4-6 часаВреме за осветление след зареждане (часове) 8-10 часаТип сензор PIR



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.