FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
10 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Cecotec Conga 1190 пилотен почистващ робот

116,52 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Cecotec
Складова единица (SKU):
8435484051392
Баркод (EAN):
8435484051392
Последна актуализация
преди 3 седмици

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


ПЕРФЕКТНОТО ПРАХОСМУКАЧКА НАВЛИЗА В НОВА ЕРА
В нашия свят се появи нов стил на почистване. Благодарение на паметта си, Conga Series 1190 върши работата си по абсолютно ефективен начин, от началото до завръщането у дома. Невероятните обрати премахват всяка прашинка, а системата за почистване е надеждна. Той винаги е готов за почистване и го прави оптимално, най-краткият път между две точки. Когато му поверите почистване на къщата, ще забележите разликата. Почиства цялата покрита повърхност и знае кога и как да се върне на зарядната станция.
2-в-1 РОБОТ ВАКУУМИРАНЕ: МЕТЕНЕ, ВАКУУМИРАНЕ,
Флагманът на серията роботи Conga е функционалността.

ИНТЕЛИГЕНТНА И ПОДРЕДЕНА НАВИГАЦИЯ, ПОЧИСТВА ЦЯЛАТА ПОВЪРХНОСТ
Насладете се на интелигентна и безпроблемна навигация с карти и памет с технологията iTech Gyro. Conga Series 1190 е предназначена за всички видове подове и напълно се адаптира към вашия дом, почиства цялата повърхност, която трябва да бъде покрита, преминава под мебели, открива препятствия и предотвратява неравности или падания. Други роботизирани прахосмукачки могат да станат по-мръсни от чистите, но този усъвършенстван модел пречиства въздуха с високоефективен филтър, който улавя прах и алергени.
ВИНАГИ НАСОЧВАЙТЕ НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ МАРШРУТ СЪС СИСТЕМАТА СИ ЗА ПАМЕТ
Запомнете маршрута, за да намерите винаги най-бързия и ефективен маршрут и да се върнете на зарядната станция веднага след почистване със системата за управление на паметта. Роботът знае точно къде се намира, къде е преминал и къде все още не е отишъл.

6 АВТОМАТИЧНИ РЕЖИМА НА ПОЧИСТВАНЕ: ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕТО
Новият робот от серията Conga 1190 има 6 режима на автоматично почистване, които се адаптират към всички видове повърхности и нужди. Изберете режим от дистанционното управление и готово, това е толкова просто.

Жироскопичен режим: почистете цялата повърхност, за да бъде покрита по подреден и интелигентен начин и се върнете към базата за зареждане по най-бързия начин.
Режим DeepClean: старателно почистване на цялата къща и вакуум при максимална мощност няколко пъти на определени места във всяка стая на къщата. Роботът пътува в две фази, първата в режим Gyro, а втората в автоматичен режим.
Режим на кантиране: една от най-мръсните области обикновено са ръбовете или первазите. Поради тази причина серията роботи Conga има специален режим за отстраняване на всякакви замърсявания, натрупани около стени и мебели.
Ръчен режим: насладете се на пълен контрол на робота с дистанционното управление и го насочете към желаното място. В този ръчен режим роботът удобно и незабавно премахва мръсотията от определени места.
Спирален режим: в случай на мръсотия, натрупана в един момент, роботът незабавно ще премахне мръсотията. Например, ако готвите и тенджерата с брашно ще се преобърне.
Връщане у дома: активира се автоматично, когато роботът завърши почистването или батерията се изтощи, а когато се върне на зарядната станция, той продължава почистването, за да премахне последните следи от мръсотия, които могат да останат. Освен това можете да активирате този режим ръчно с помощта на дистанционното управление.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН РЕЖИМ НА ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ ЗА НАЙ-МНОГО ПОЧИСТВАНЕ
Пригответе се за допълнително дълбоко почистване. С този режим серията Conga 1190 премахва цялата мръсотия от всяка стая в къщата, без да оставя прах след себе си. Почистването е програмирано в две фази: първата в режим Gyro, в която роботът почиства цялата покрита повърхност по интелигентен и подреден начин, и втората, в която роботът преминава през всички точки на къщата няколко пъти, за да остави абсолютно перфектен завършек.
ВАШИЯТ ДОМ ВИНАГИ ЧИСТИ С МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ
Мощната му турбина увеличава максимално високата мощност на засмукване до 1400 Pa благодарение на системата ForceImplode. Той гарантира чист под по всяко време и премахва всички видове замърсявания от всяка повърхност. Освен това няма ъгъл, от който да избягате, благодарение на двете странични четки, които помагат да се изтласка цялата мръсотия в смукателната дюза.

ПОЧИСТЕТЕ, КОГАТО НЕ СТЕ ВКЪЩИ, ПЛАНИРАЙТЕ И ЗАБРАВЕТЕ
Той е напълно програмируем 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Забравете за ежедневните задачи за почистване, програмирайте робота да почиства избрани дни в избраното от вас време и посветете времето си на това, което ви харесва най-много.
ПРЕМАХНЕТЕ НАЙ-НЕВЕРОЯТНАТА МРЪСОТИЯ
Премахва всички видове замърсявания с 3 нива на мощност. Изберете между режим Eco за почистване на повърхности с минимално износване, нормален режим за ежедневно почистване без загуба на мощност и турбо режим (1400 Pa) за дълбоко почистване.
3 НИВА НА МОЩНОСТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ МРЪСОТИЯ
Премахва всички видове замърсявания с 3 нива на мощност. Изберете между режим Eco за почистване на повърхности с минимално износване, нормален режим за ежедневно почистване без загуба на мощност и турбо режим (1400 Pa) за дълбоко почистване.

Технически детайлиМарка: CecotecНомер на модела: Conga Series 1190Размери на продукта: 12 x 58 x 38 cm; 5.26 kgКапацитет:    0, 



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.