FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Dux Ducis Skin X кожен флип защитен калъф за Galaxy A52 / A52s 4

4,93 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Samsung
Складова единица (SKU):
46556
Баркод (EAN):
6934913053386
Последна актуализация
преди 4 часа

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Dux Ducis Skin X Защитен калъф Описание на продукта + Акценти

Dux Ducis Skin X Кожен флип калъф за Galaxy A52 / A52s 4G / 5Gs Калъфът от марката Dux Ducis от серията Skin X за Samsung Galaxy A52 4G / 5G и Galaxy A52s 4G / 5G е висококачествено покритие под формата на кобур, който перфектно ще предпази устройството ни от драскотини и повреди. Калъфът е изработен от комбинация от външен слой екологична кожа и вътрешно наслагване, изработено от гъвкав TPU, което е устойчиво на удари, като по този начин се гарантира висок стандарт на защита. Също толкова полезна функция е възможността за провеждане на разговори със затворен флип случай. Това става възможно благодарение на изрез в наслагването на корпуса Dux Ducis, посветен на предния високоговорител.

Акценти на продукта: Марка
Дукс Дюкис
Модел
Кожа X
Материал
Еко кожа + TPU
Съвместимост
Самсунг Галакси А52 4Г/5Г и Галакси А52с 4Г/5Г
Допълнителни функции
Функция на стойката, слот за карта
Метод на затваряне
Магнит

Защо да закупите този продукт? Оригинален продукт Dux Ducis Специален изрез за защита на камерата Много високо качество на изработка Елегантен и много практичен Джоб за документи / карти Функция за стойка Силно затваряне на магнита Позволява безпроблемен достъп до всички бутони и слотове Перфектно предпазва устройството от замърсяване и повреда

Допълнителна информация: Калъфът за телефон Dux Ducis осигурява пълна функционалност на устройството, включително всички необходими изрезки за слотове, както и капаци на бутони. Едно от предимствата е много практичната функция на стойката, благодарение на която можем да облегнем нашите Samsung Galaxy A52 4G/5G и Galaxy A52s 4G/5G и да използваме устройството, без да го държим в ръце, например докато гледаме филми или сърфираме в интернет. Допълнителна опция е вътрешен джоб за платежна карта или документи, който може да се намери след отваряне на капака, затворен с магнит. Капакът осигурява отлична защита на устройството от всички страни, благодарение на затворения дизайн, а материалът, с който е покрит калъфът, е приятен на допир. Калъфът е с елегантен дизайн, който ще работи във всяка ситуация като бизнес или социална среща.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.