FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
9 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Електрическа фурна 50L LAFE PIW-005 LAFPIE46772

84,40 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
ROS000325
Баркод (EAN):
5903886037694
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Обичате да печете у дома, но в кухнята ви няма място за класически широкоформатни мебели? Това не означава, че трябва да се откажете от любимите си храни – всичко, от което се нуждаете, е електрическата фурна LAFE, която предлага разширени възможности за готвене. Фурната LAFE се загрява моментално и разпределя топлината равномерно. Поставете го където искате и започнете да печете!

• Вместимост 50L.
• Максимална мощност 2000W.
• Осветен интериор.
• Истинско готвене с конвекция.
• Контрол на температурата.
• Грилна.
• Регулируем термостат.

Две птици с един удар
С големия капацитет на уреда LAFE до 50 л, можете да приготвите до два пъти повече ястия, отколкото в стандартна мини фурна. Комплектът включва решетка и тава за печене, така че можете да печете на две нива едновременно - отгоре и отдолу. Както при конвенционалните фурни, височината на тавите се регулира, което улеснява адаптирането на вътрешността на LAFE към ястието, което искате да готвите в него.
комфорт и гъвкавост
Максималната мощност, която можете да зададете във фурната, е до 2000 W, което прави приготвянето на пица, вкусни рулца с мая или ароматна пилешка вечеря лесно. Широкият температурен диапазон (60-240°C) прави фурната LAFE наистина многофункционален уред - можете да я използвате за сушене на гъби, приготвяне или печене на любимата си торта, както и за печене на собствен хляб.
Перфектно приготвени ястия
Мини фурната LAFE може уверено да се конкурира с класическите кухненски уреди. Благодарение на функцията горещ въздух, горещият въздух се разпределя равномерно в камерата на уреда и приготвя добре храната от всички страни. Вече не е нужно да се притеснявате, че това апетитно изглеждащо печено е сурово отвътре - можете да разчитате на устройството LAFE. Искате ли да приготвите изискана гъска за семейна вечеря? За да направите това, използвайте грила, прикрепена към фурната - тази опция ви позволява да готвите перфектно изпечено месо в традиционна форма, на шиш, както и на скара.
удобството преди всичко
Фурната LAFE е устройство, което е не само функционално, но и лесно и удобно за използване. По време на работа вътрешността на устройството е осветена, което ви позволява да контролирате процеса на приготвяне на проблемни печени изделия като тесто с мая. Уредът е снабден с таймер, така че можете да се съсредоточите върху други дейности по време на печене – когато приключи, фурната ще се изключи автоматично и ще ви уведоми със звуков сигнал. Освен това светлинният индикатор ви информира за състоянието на устройството, така че винаги да разберете навреме за възможна повреда.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.