FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
11 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Геймпад TRACER Shogun PRO PC / PS3 / PS4 TRAJOY46852

19,63 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
999 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
ROS000130
Баркод (EAN):
5902311406128
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Вие сте решителен играч, който иска да доминира във всеки мач? Или може би просто обичате да висите на дивана с любимата си игра? Кабелният геймпад Tracer Shogun PRO е идеалното решение и в двата случая. Той е проектиран като прецизен инструмент, който ще ви позволи да се потопите в света на виртуалните състезания.

• Функция за вибрации.
• 4-посочна двойна подложка.
• Цифров и аналогов режим на работа.
• 16 функционални клавиши.


Не се удряйте!
Gamepad Tracer е устройство, от което се нуждае всеки фен на най-новите спортни, аркадни и виртуални състезателни игри. Снабден е с 4-посочен двоен пад и 16 функционални клавиша, благодарение на които предлага уникална атмосфера и динамика на играта. Функцията за вибрации, използвана в устройството, допълнително увеличава реализма на играта. Геймпадът може да работи в два режима: цифров и аналогов, което ви позволява да го настроите фино към типа на играта и да получите още по-добър контрол над героите и превозните средства в играта. Не се изненадвайте и вземете победата!

Винаги удобен геймплей
Геймпадът е кабелно устройство, което значително влияе върху стабилността на играта, като минимизира забавянето и смущенията. 1,5 м кабел позволява удобна връзка с домакински уреди. Подложката е изработена от висококачествени материали, благодарение на които перфектно изпълнява ролята си по време на много часове игра. Ергономичната форма позволява добро прилягане - устройството лежи сигурно и удобно в ръката. Разположението на клавишите и тяхната чувствителност, адаптирани към съвременните динамични игри, гарантират прецизност и отзивчивост във всяка ситуация.

Компютър или конзола?
С Tracer Gamepad вече не е нужно да избирате. Устройството работи както с персонални компютри, така и с конзоли PS3 и PS4 и използва универсалния USB конектор за предаване на сигнал. Това решение не само ви дава достъп до игри, съвместими с всички тези платформи, но също така е идеално за парти с приятели. Така че можете да изберете да играете любимите си игри на компютъра си от уюта на собствения си дом или да посетите приятел, който има конзола. Само от вас зависи коя платформа ще изберете - включете геймпада Tracer и се насладете на играта.

Производител: TRACER
Дължина на кабела (м): 1,5
Двойна подложка: 4-посочна
Функция за вибрации: да
Брой бутони: 15
Пренос на данни: USB



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.