FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Импрегнирани и почистващи препарати

да бъдат договорени /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
при поискване
Налично количество
без ограничение
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Марки
Fila
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Грижа за душ, покрита с разтвори на Fila

Серията Surface Care на Fila включва разнообразни обработки за поддръжка на душ и плочки. Разтворите се простират от почистващи и уплътнителни продукти до процедури против падане на вода. Всички продукти защитават оригиналните характеристики - без да променят външния вид - и осигуряват бързо и безопасно приложение. Производството е подкрепено от новата сертификация по ISO 14001:2014 на Fila, а широката му гама се препоръчва от над 200 водещи марки подови настилки.

Новите протектори за плочки включват уплътнител без разтворители, обезопасяващи петна – FILAMP90 ECO PLUS. Част от наградената Green Line на Fila, одобреният от LEED импрегнатор е предназначен за полирани порцеланови повърхности и естествен камък. Той осигурява безопасно, без мирис приложение и също така предпазва линиите на фугиращата смес.

За душ кабини почистващият препарат и протектор за стъкло с двойно предназначение - FILANO DROPS - е спрей без изплакване, който почиства без ивици. Той също така създава невидим хидрофилен филм - подобен на водните молекули - така че водните капчици се плъзгат от повърхностите, без да оставят следи от котлен камък. Некиселинната формула без разтворители е идеална за плочки, стъкло и огледала – както и за стъклени мозайки и остъклена керамика. Може да се използва и за почистване на кранове, стоманени облицовки и плексиглас.

За първоначално почистване и текуща поддръжка, други обработки включват дълбоко почистване на котлен камък, DETERDEK; препарат за почистване на обезмасляване и препарат за отстраняване на восък, FILAPS87; рутинен спрей почистващ препарат, FILAVIA BAGNO; почистване на фугираща смес FUGANET и най-продаваният рН-неутрален препарат, FILACLEANER.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.