WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Камера за видеонаблюдение PNI IP2MP 1080P с варифокален IP 2.8 - 12 мм

50,70 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
100 парчета
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
5 дни
Складова единица (SKU):
PNI-IP2MPXV
Баркод (EAN):
5949066505638
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Методи за достъп и контрол
IP2MP PNI камерата може да се управлява от мобилни устройства чрез приложението vMEyeCloud, съвместимо с Android и iOS, и от компютъра чрез софтуера General CMS. Можете да намерите инсталационния файл на CMS на компактдиска, включен в пакета, или да го изтеглите от нашия уебсайт, от страницата на продукта, секция Изтегляне.

Варифокални лещи
PNI IP2MP видеокамерата е оборудвана с варифокални обективи 2,8 - 12 мм, които ви позволяват да настроите мащабирането и фокуса в желаните точки.

P2P функция и пълна HD резолюция
IP PNI IP2MP камерата е достъпна директно чрез P2P връзка, без да е необходимо да конфигурирате рутера. С въвеждането на потребителското име и паролата имате лесен достъп до всички функции на стаята.

Изглед дори при условия на слаба осветеност
IP PNI IP2MP IP камерата е оборудвана с 42 инфрачервени светодиода, което ви позволява да гледате през нощта, на разстояние до 50 м. Може да се използва за надзор на дома, офисите, фабриките, магазините, болниците и др. Просто, удобно и в реално време.

Дистанционно управление
Можете да наблюдавате и контролирате камерата си от всеки интернет браузър (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) или със специален софтуер за Windows, Android или iOS от всяка точка на света.

Отдалечен запис на компютър или NVR
Можете да записвате изображенията, направени от видеокамерата, на компютър, чрез интернет (при условие, че е включена по време на записа) или на NVR (при условие, че е инсталирал поне един твърд диск, настроен на режим на четене и запис).

Външни и вътрешни
Можете да използвате продукта за наблюдение на вътрешни и външни пространства. Класът на защита IP66 гарантира изолацията на вътрешните компоненти на помещението от влага и прах.

Съвместимо подаващо устройство
Ако използвате камерата в самостоятелен режим, препоръчваме да използвате съвместимо с 12V 2 A захранващо устройство или модела от PNI Feeder 220V - 12V 5A за камери за наблюдение и DVR (Код на продукта: PNI-ACCTVALIM).



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.