WEEKEND SALE
-25%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Комплект радиостанции CB TTi TCB-550 + Antena PNI ML100

57,46 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
1 парче
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
5 дни
Складова единица (SKU):
TTI-PACK13
Баркод (EAN):
5949066504839
Последна актуализация
преди 1 година

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата


Правна сила 4W
Радиостанцията CB TTi TCB-550 е съобразена с действащото законодателство в Румъния, хармонизирано с европейските норми, като има максимално допустимата законова власт от 4 W.

Автоматичен Squelch - DSS
Една от най-продаваните станции в Румъния и Европа, тя се отличава с малкия си размер, лекота на използване и отлично представяне както при приемане, така и при излъчване в информационни канали и не само.

Многолентов оркестър
Станцията отговаря на действащите европейски норми и позволява комуникация по 40-те канала в лентата 27 Mhz, използвана за инфотрафик.

40 канала
Станцията отговаря на действащите европейски норми и позволява комуникация по 40-те канала в лентата 27 Mhz, използвана за инфотрафик.

ФМ/АМ
Радиостанцията TTi TCB-550 ще позволи комуникация и в двата вида ленти: AM и FM. Оборудвана е и с бърз селектор на международните аварийни и инфотрафик канали, а именно 9-19.

4-пинов микрофон
Радиокомуникацията се осъществява в симплексна система с помощта на микрофона и високоговорителя: единият говори, а другите слушат. Микрофонът е с нормален размер, лесен за работа и е от електретен тип с 4-пинов жак.

Cb PNI ML100 производителност на антената
Производителността на продукта е тясно свързана с техническите характеристики, които антената има при идеални условия на монтаж и употреба: SWR < = 1.0, максимална приложена мощност 400 W, импеданс 50 Ohms, неръждаема стомана и др.

Разстояние на комуникация
Разстоянието за комуникация е друг решаващ фактор при придобиването и използването на CB антена. По този начин комуникационното разстояние от максимум 12 км се достига при идеални условия на работа: калибрирана антена, открито поле без препятствия, станция с максимална законово допустима мощност от 4W и със стандартно приемане. Всяко препятствие като: хълмове, планини, сгради, стени може да доведе до намаляване на това разстояние.

Дължина на антената
Дължината на антената е много важен фактор, който може да повлияе на комуникационното разстояние. По този начин, колкото по-дълга е антената, толкова по-голям е обхватът. Антената PNI ML100 е с дължина 110 см (включително магнитна основа).

Магнитна основа
Магнитната основа 120 / PL в опаковката е снабдена с 4 м кабел, достатъчен за поставяне на антената върху купола, има диаметър 125 мм и мощен магнит, който дава стабилност на антената дори при високи скорости.

Пълен пакет
Този комплект е готов за сглобяване в опаковката: антена, магнитна основа с кабел и PL259 гнездо, имбус за калибриране. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате антената на магнитната основа, да я свържете към радиостанцията CB и да я направите калибриране, за да я използвате при максимална производителност.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.