FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

MotoShield Мотоциклет Мъжки протектори черен зелен M

11,10 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
10 парчета
Налично количество
49 парчета
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm7217
Баркод (EAN):
=VLOOKUP(A547,Munka1!D:E,2,FALSE)
Последна актуализация
преди 3 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Тези висококачествени панталони с подплата са специално проектирани за ски, ролери, сноуборд и колоездене. Гъвкавата 3D подплатена защитна екипировка гарантира, че винаги сте в безопасност на най-трудния терен и с най-бързото темпо.
Основни характеристики:

EVA омекотяване на предпазителя на бедрата и опашната кост: Изработен от издръжлив и удароустойчив EVA материал, омекотяването в областта на бедрото и опашната кост осигурява специална защита за потребителя, намалявайки вероятността от нараняване.

3D омекотяваща защита: Иновативната 3D технология за омекотяване ефективно разсейва енергията на удара, като ви предпазва от потенциални наранявания и неприятни неравности.

Устойчивост на падане: Протекторът е предназначен за ефективна защита на потребителя по време на падания и падания, увеличавайки усещането за безопасност и комфорт при екстремни спортове.

Универсално приложение: Перфектен за ски, ролери, сноуборд и колоездене. Подплатената защитна линия се вписва лесно във вашето спортно облекло и може да бъде отлично допълнение към вашата защитна екипировка.

Комфорт и гъвкавост: Изработена от леки и дишащи материали, защитната линия е проектирана така, че да пасва идеално на тялото ви, осигурявайки максимален комфорт и свобода на движение.

Изберете тези протекторни панталони, ако искате да си осигурите най-добрата защита, докато играете любимия си екстремен спорт!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.