FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

PL-10018 Търговска готварска печка за аспержи - Кухненско оборудване на едро

9,64 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
20 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Последна актуализация
Преди повече от месец

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Представяме ви търговската готварска печка за аспержи PL-10018, висококачествено кухненско оборудване, предназначено за търговска употреба. Тази готварска печка за аспержи е идеална за ресторанти, хотели и кетъринг бизнеси, които изискват надеждно и ефективно решение за готвене за приготвяне на големи количества аспержи.

Със своята издръжлива конструкция и усъвършенствани функции, тази готварска печка за аспержи осигурява последователни и перфектно приготвени аспержи всеки път. Печката е оборудвана с мощен нагревателен елемент, който бързо довежда водата до кипене, намалявайки времето за готвене и увеличавайки производителността.

Търговската готварска печка за аспержи PL-10018 е лесна за използване и поддръжка. Той разполага с удобен за потребителя контролен панел, който ви позволява да регулирате времето и температурата за готвене според вашите предпочитания. Печката се предлага и с подвижна кошница от неръждаема стомана, което я прави удобна за товарене и разтоварване на аспержи.

Тази готварска печка за аспержи е предназначена за търговия на едро, което я прави идеален избор за фирми, които искат да разширят инвентара си за кухненско оборудване. Компактният му размер и ефективната му производителност го правят подходящ както за малки, така и за мащабни операции. Независимо дали трябва да приготвите няколко килограма или няколко килограма аспержи, тази готварска печка може да се справи със задачата с лекота.

Инвестирайте в търговската готварска печка за аспержи PL-10018 и изпитайте удобството и ефективността, които тя носи на вашата кухня. Със своята надеждна производителност и трайна конструкция, тази готварска печка е създадена, за да издържи на изискванията на натоварената търговска кухня. Надстройте оборудването си за готвене днес и подобрете процеса на приготвяне на аспержи.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.