FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

PowerGrind Акумулаторна ъглошлифовъчна машина 12V 75mm

15,15 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 30,30 €


Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
5 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Унгария
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
holm8005
Последна актуализация
преди 4 дни

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Висококачествени материали

Този ъглошлайф е оборудван с диамантени ножове за рязане, които осигуряват стабилна и равномерна работа. Стотици остри зъби бързо премахват стърготините, което ги прави по-ефективни и трайни от конвенционалните подложки за шкурка. Благодарение на безжичния си дизайн, не е нужно да се притеснявате за източник на захранване, което прави това устройство чудесно за работа на открито.

Мини, високоефективен безчетков мотор
Ъглошлайфът Mini 12V приема високоефективен безчетков мотор, който гарантира по-стабилна и надеждна работа. Възможността за бързо отстраняване на материала спестява време и усилия, а също така е подходяща за задачи за огъване. Технологията на безчетковите двигатели предлага по-дълго време на работа и по-ефективна работа, така че много професионалисти и любители са нетърпеливи да изберат този модел.

Батерия с голям капацитет
Знаем, че животът на батерията е критичен въпрос, когато става въпрос за безжични устройства. Затова нашият ъглошлайф е оборудван с литиево-йонна батерия с голям капацитет и бързо зарядно устройство, което гарантира дългосрочна употреба. Батерията с функции за защита от презареждане и температурна защита осигурява много по-дълъг живот, така че можете да работите надеждно по вашите проекти.

Размерът на режещото колело е 75 мм.

Защита на безопасността и дълготрайност
Когато работите, защитният капак на ъглошлайфа предотвратява прехвърчането на искри и метални чипове, като по този начин ви предпазва от възможни наранявания. Широка гама от различни приложения като набраздяване на стенни панели, рязане на подове, рязане на керамични плочки, водноелектрическа инсталация, рязане на PVC тръби и т.н. доказват гъвкавостта и надеждността на продукта във всички видове проекти.

Съдържание на пакета:

1 x мини ъглошлайф
1 x батерия
2 x режещо колело
1 x зарядно устройство



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.