FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
23 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Преносима двузонова индукционна готварска печка CIK 002A LAFKUC46792

64,80 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
1000 парчета
Държава
Полша
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
ROS000533
Баркод (EAN):
5903886026131
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Преносима индукционна готварска печка е идеалното решение за тези, които пътуват много или искат да спестят място в кухнята. С този компактен уред можете да приготвяте ястия навсякъде - единственото изискване е достъп до електрическата инсталация. Печката LAFE е идеална за малък апартамент или кухня за хора, които готвят от време на време, както и за вила на парцел за отдих.

• Две зони за готвене.
• Максимална мощност: 3500 W.
• LCD екран.
• Автоматично откриване на кораб.
• Автоматично изключване.
• Таймер за обратно броене.
• Ключалка.
• Защита от прегряване.

пестя енергия
Преносимата готварска печка LAFE има два работни диапазона с максимална мощност 2000W и 1500W.Това е устройство, което работи на принципа на електромагнитната индукция, което означава, че електричеството е в съда, в който приготвяме храната, се преобразува директно в топлинна енергия. В резултат на това плотът не се нагрява и остава безопасен за използване. Използвайки тази технология, вие спестявате и електроенергия, тъй като общото време за готвене се намалява с 30% и загубата на топлина при приготвяне на храна е значително по-ниска, отколкото при печки с керамичен котлон. Голямото предимство на уреда е автоматичното разпознаване на ястия - благодарение на това печката се включва само когато поставите подходяща тенджера или тиган върху работната повърхност.
Гответе го както искате
Печката LAFE е оборудвана с работен плот със зони за готвене от устойчиво стъкло, което е много издръжливо на натоварвания. Липсата на труднодостъпни кътчета и пукнатини го прави лесен за поддържане чист и ще остане функционален и естетичен за дълго време. Възможността за настройка на температурата в диапазона от 60 до 240 градуса ви позволява да приготвите всяко ястие, от питателна супа до ароматна пържола от сьомга. Устройството има вграден таймер, така че можете да сте сигурни, че ястията ви винаги ще бъдат готови навреме. Фурната е много лесна за използване – управлява се с помощта на сензорен панел и бутон.
Безопасна употреба
Преносимата готварска печка LAFE е безопасно устройство, което също е идеално за използване в кухня за възрастни хора. Стъкленият плот се нагрява само там, където е горещият тиган, свеждайки до минимум риска от изгаряне, тъй като останалата част от зоната остава студена. Фурната има и функционално заключване, което е заключване за деца. Вграденият термостат предлага допълнителна защита срещу прегряване, твърде ниско и твърде високо напрежение. Основно предимство е фактът, че готварската печка има функция за автоматично изключване след 2 часа - това е особено важно за безопасността на възрастните хора, които лесно биха забравили за работещия уред.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.