FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Силиконова мазилка

0,78 € /килограм цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
25 килограми
Налично количество
10000 килограми
Държава
Румъния
Стокова група
Нови  
Време за доставка
15 дни
Складова единица (SKU):
C1525610
Последна актуализация
преди 8 месеца

Текущи оферти в тази категория
Описание на офертата

Това е структурирана декоративна мазилка, изглеждаща "кора" на базата на акрило-стиролова дисперсия, силиконови добавки, пигменти и мраморни гранули са предназначени за външни и вътрешни повърхности. Може да се използва на всяка повърхностна минерална основа: нормална мазилка, гипсова мазилка, бетон, гипсокартон и стари покрития. Той е устойчив на атмосферни влияния, силно устойчив на механично въздействие, удар, абразия и драскотини. Активирайте самопочистването (picături¬le roll water down the façade, правейки частици мръсотия)

Основен субстрат: субстратът трябва да бъде напълно сух, гладък, чист, без прах и без мазнини, хлабави частици. Ремонтираните площи трябва да имат същата конструкция като тези на съществуващите площи.

Инструкции за приложение: повърхностите трябва да бъдат грундирани с гипсова боя най-малко 24 часа преди нанасянето на декоративна мазилка. Покритията се нанасят равномерно, а именно неразреден pref¬erabil от същата партида с мистрия от неръждаема стомана (стоманена плувка) в тънък слой (оптималната дебелина на слоя трябва да бъде възможно най-близка до диаметъра на гранулите). Както излишъкът, така и липсата на значителни структурни причини, които могат да предизвикат разлики и разлики в цветовете. Структурирането (получаването на конкретен проблем) се извършва с помощта на пластмасов поплавък. Можете да изберете оформлението, посоката и формата на жлебовете в зависимост от това как ще имате структури (вертикални, хоризонтални, кръгли, неправилни и т.н.). Винаги отстранявайте излишния материал от пластмасовата мистрия. Приложението трябва да бъде непрекъснато, тъй като в случай на дълго време на изчакване, материалът започва да изсъхва. Образуването на конструкцията трябва да се извърши веднага след прилагането, преди началото на сушенето. Този материал не може да се използва директно при пряка слънчева светлина или вятър, или когато дъжд или замръзване е риск, тъй като може да възникне по време на нанасяне и сушене, напукване и разлики в цвета. Температурата на субстрата и въздуха трябва да бъде между + 5 ° C до + 25 ° C

Сухо време на допир: 04:00, сухота (топка): 72 часа. Стойностите са дадени при температура 20 ° C и относителна влажност на въздуха от 60%. През първите 24-72 часа след нанасянето районът ще бъде защитен от дъжд, сняг, замръзване и др. Специфична консумация: 2.4- 2.8 кг/м². Консумацията е от значение за идеално гладка повърхност. Консумацията варира в зависимост от дебелината на слоя и характеристиките на субстрата. Опаковка: материал пластмасова кофа с капацитет 25 кг. Съхранение: Да се съхранява на хладно, сухо, Температура на пране между 5°C - 30°C в оригиналната опаковка, неотворена. Срок на годност: 24 месеца от датата на производство в съответствие с условията на опаковане и съхранение. Вижте датата на производство и партидата, отбелязана върху опаковката.



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.