FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
25 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Внимание търговци на дребно: Развихрете забавлението с MegaBlow Bubble Blaster!

от 1,80 € /парче цена без данък

Препоръчителна цена на дребно: 20,99 €

Предстои договаряне
2,02 € от 1 до 499 парчета
1,87 € от 500 до 999 парчета
1,80 € от 1000 до 4100 парчета

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
50 парчета
Налично количество
4100 парчета
Държава
Словения
Стокова група
Нови  
Складова единица (SKU):
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Последна актуализация
преди 1 месец

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

НАЛИЧНОСТ AVALIBLE :
Черни 2469pcs
Злато 849pcs
Камуфлаж 868бр

Представяне на MegaBlow Bubble Blaster - Безкрайни мехурчета за безкрайна радост!

Защо трябва да помислите за складиране на MegaBlow Bubble Blaster във вашия магазин?

Bubble Blizzard: The MegaBlow Bubble Blaster е предназначена да взриви непрекъсната виелица от мехурчета, превръщайки всяко време за игра в магическо и възхитително преживяване. Гледайте как деца и възрастни се губят в хипнотизиращия свят на мехурчетата.

Забавление за всички възрасти: Този универсален балон бластер осигурява безкрайно забавление както за деца, така и за възрастни. Независимо дали става въпрос за детско парти, семейно събиране или просто слънчев ден в парка, това е идеалното допълнение за всички поводи.

Издръжлив дизайн: Изработен от висококачествен ABS, този балон бластер е създаден, за да издържи часове на шампанско вълнение. С осем дюзи той създава неограничен брой мехурчета за непрекъснато забавление.

Многофункционален: Това не е само за мехурчета! Използвайте го като балон бластер или вентилатор, за да се охлади в горещите летни дни. Това е супер лесно за работа - просто инсталирайте батериите и сте готови да започнете.

Ексклузивна оферта за търговци на дребно:

Повишете колекцията на магазина си с MegaBlow Bubble Blaster, който се предлага на примамлива цена от 2,02 EUR на единица при поръчка между 50 и 499 единици.

Разширете продуктовата си гама и се погрижете за ентусиастите на балончета със специална цена от 1,87 EUR на единица при поръчка между 500 и 999 единици. Този универсален бластер обещава безкрайно забавление за всички.

Не пропускайте нашата ексклузивна оферта от само 1,80 EUR на бройка, когато поръчвате от 1000 до 4100 единици. Запасете се с тази вълнуваща играчка, за да отговорите на търсенето на пенливи тържества и слънчеви дни.

Издухайте продажбите си през покрива с MegaBlow Bubble Blaster:

Добавете взрив от мехурчета към колекцията на магазина си с MegaBlow Bubble Blaster. Неговото непрекъснато балонно действие, издръжливост и многофункционален дизайн го правят задължителен за всички случаи. Свържете се с нас днес, за да осигурите инвентара си на този забавен балон бластер и да предложите на клиентите си безкраен източник на радост.

Запасите са ограничени, така че действайте сега, за да донесете MegaBlow Bubble Blaster във вашия магазин и да направите всеки ден пенливо тържество.

Развихрете забавлението с MegaBlow Bubble Blaster! Тази вълнуваща играчка създава непрекъсната виелица от мехурчета, което я прави идеална както за деца, така и за възрастни. Изработен от издръжлив ABS с осем дюзи, той обещава безкрайно забавление. Плюс това, той се удвоява като фен, за да ви държи прохладни в горещите летни дни. Със специални цени за търговците на дребно, сега е идеалното време да добавите MegaBlow Bubble Blaster към колекцията на вашия магазин. Не пропускайте тази възможност да увеличите продажбите си и да донесете радост на клиентите си. Действайте бързо, за да осигурите инвентара си и да направите всеки ден пенливо тържество!



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.