MAY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Mop Pro White EU SKV4110GL

200,00 € /парче цена без данък

Състояние
Офертата не е актуална
Минимална поръчка
1 парчета
Налично количество
без ограничение
Държава
Словакия
Стокова група
Нови  
Марки
alexa - Google - Xiaomi
Складова единица (SKU):
26200
Баркод (EAN):
6934177715563
Последна актуализация
преди 9 месеца

Текущи оферти в тази категория Текущи оферти на търговеца на едро
Описание на офертата

Преминете към интелигентно автоматично почистване на дома

2-в-1 функция за метене и почистване
2100Pa Мощно засмукване
LDS лазерна навигация
Аксесоари и консумативи
Поддръжка на MultiMap
Автоматично презареждане и възобновяване
Смарт приложение и гласов контрол
Сензори против падане и против сблъсък

2-в-1 Метене и почистване

Режим на метене и почистване - Работи с резервоар 2 в 1
Само метене - голяма кутия за прах от 550 ml
Само за почистване - резервоар 2 в 1

Аксесоари и консумативи
Лесни за закупуване консумативи и резервни части като средни четки, HEPA филтър, мокър и сух моп, почистващи четки директно от Mi.com.
Интелигентно картографиране и планиране на маршрута
Новата лазерна навигационна система LDS работи с надграден SLAM алгоритъм за картографиране в реално време, по-бърза скорост, по-висока точност и по-дълъг обхват на сканиране. Роботът се справя интелигентно със сложна среда и сканира щателно целия под.

8m - Обхват на сканиране
6×360°/s – Честота на сканиране
2016 пъти/сек - Честота на вземане на проби
≤2% - Отклонение на точността

Поддръжка на MultiMap
Mi Robot Vacuum-Mop P може да конструира и съхранява до 10 различни карти за вашия дуплекс/многоетажен дом. Тази ексклузивна функция за съхранение в паметта ви освобождава от неудобството от повторното картографиране на всички етажи при всяко използване, като по този начин елиминира ръчното усилие.
Функция за автоматично презареждане и възобновяване
Устройството може автоматично да отиде до точката си за зареждане и да възобнови почистването от точката на прекъсване, ако някога се изтощи батерията по средата.

Възобновява се от точка на прекъсване
Автоматично презареждане

Ultimate Power Machine
С мощно засмукване 2100Pa и безчетков мотор от висок клас можете да постигнете цялостно почистване на прах и отломки за нула време. Това заедно с батерията от 3200mAh прави живота ви по-лесен.
Оборудван със сензори против сблъсък, против изпускане и други високопрецизни сензори
12-те комплекта високопрецизни сензори помагат за точното изобразяване на заобикалящата среда. Захранван от сензор против сблъсък и изпускане, устройството прави точна навигация, пресича препятствия с височина до 2 см, избягва падане от стълбището и усеща интелигентно околната среда.
Интелигентен резервоар за вода с електронно управление
Проектиран с електронно контролирана помпа, той се предлага с 3 предавки на режими на подаване на вода и механизъм за предотвратяване на запушване на водата. Изберете режими въз основа на интензивността на почистване и вида на пода, който искате да почистите.

Интелигентен електронен резервоар за вода
3 предавки за водоснабдяване
Помпа с електронно управление
Интелигентно разпределяне на вода

Смарт приложение и гласов контрол
Свържете се с приложението Mi Home, за да изследвате множество опции като дистанционно управление, картографиране в реално време, вторично почистване, нивелиране на устройството, DND и т.н. То също е проектирано да работи с Google Assistant и Alexa, така че можете да контролирате това с вашия глас.
Почистване на ръбове
Устройството може да се използва за ефективно почистване на ъглите. С опцията „Вакуум по ръбовете“ в приложението Mi Home можете бързо да картографирате дома си, което ще намали времето за картографиране с 60%
Почистване на място - Почиства на избрано определено място
Почистване на зона - Изберете зона в приложението Mi Home и устройството ще почисти избраната зона
Планиране
Задайте време за почистване според вашите нужди
Модерното професионално решение за почистване Mi Robot Vacuum-Mop P е съвременно чудо с невероятни функции, които правят ежедневието ви много по-лесно от преди. Той е зареден с функции като 2-в-1 метене и почистване, което върши ежедневните задължения като метене, бърсане, метене и бърсане без усилие. Той е оборудван с LDS лазерна навигационна система, която работи с надграден SLAM алгоритъм за картографиране в реално време, по-бързо сканиране и по-дълъг обхват на сканиране. Характеристики на Mi Robot Vacuum-Mop P: Той се предлага с професионален дизайн на пътя за почистване, специално създаден за Индия домове. Оборудван е с 12 комплекта високопрецизни сензори, които помагат за точното изобразяване на околностите. Освен това се захранва от сензор против сблъсък и изпускане и пресича препятствия с височина до 2 см. Вакуумният робот има мощна способност за обработка на данни и се захранва от процесор Cortex-A7 и Mali 400 GPU. С мощно засмукване от 2100 Pa и интелигентен електронно контролиран резервоар за вода, този робот прави живота ви много лесен. Можете също така да се свържете с приложението Mi Home за да изследвате множество опции като дистанционно управление, картографиране в реално време, планирано почистване, почистване на място и т.н. Можете също така да изберете да обедините, разделите или наименувате стая за почистване. Динамичното планиране на пътя помага при следване на различни пътища за различни режими. Устройството може автоматично да презарежда и да възобновява, когато е необходимо. Можете също да зададете виртуални стени или зони с ограничен достъп около предмети, за да избегнете почистването на зони с ограничен достъп като килими или тоалетни. Вакуумният робот има мощна способност за обработка на данни и се захранва от Cortex-A7 процесор и Mali 400 GPU.
Спецификации:

Име: Mi Robot Vacuum-Mop P
Размери: Ø 350 X 94.5mm
Капацитет на батерията: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Продължителност: 60-130 минути
Тегло: 3,6 кг



Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.