FLASH SALEFLASH SALE
-20%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират
24 Брой оставащи пакети

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Автоматизиран бизнес

Автоматизиран бизнес

Когато управлявате собствен бизнес, си струва да обърнете внимание на по-бързия технологичен прогрес на света. Подобряването на дейността на компанията може да доведе до изненадващи резултати и по този начин да ни позволи да излезем пред хиляда компании.

Автоматика е пътя към успеха

Един от основните елементи, които ще ни позволят да постигнем успех в индустрията за e-commerce, е автоматизирането на всички дейности. Подобно решение не само ще осигури на клиента най-доброто и удобно обслужване, но и ще осигури безопасност на работното място. Автоматизацията на работа е дейност, предприемана от все повече компании, не само глобални и огромни, но и местни и много по-малки. Ако искате да автоматизирате бизнеса си, не е необходимо да променяте изцяло структурата на работа и услуги. Въведени систематично и последователно модернизаци със сигурност ще донесат същия ефект, а също така ще ви позволят да спестите някои спестявания - спестените средства от еднo автоматизиранo действие, могат да бъдат изразходвани за друго удобство, което, подобно на първата, ще доведе до лавина от спестявания.

ERP система срещу WMS система

Най-популярните системи за автоматизация на работа в e-commerce са тези, свързани със съхраняване и попълване на пратки. Те са по-известни като системи ERP (Enterprise Resource Planning) и WMS (Warehouse Management System). В първия случай решаваме за по-обширна система, насочена към цялостното управление на предприятието, докато вторият е отговорен за контрола на ситуацията в залите и складовете. ERP системата ще ни позволи да имаме постоянен достъп до информация като: колко запаси са останали, къде са доставките, какво е финансовото положение, което ще помогне да вземем решение за поръчка на производство или други дейности. Втората от популярните WMS системи ще предостави необходимата информация за намиране на продукти в склада или ще контролира доставката спрямо поръчката.

Автоматика и роботика

Все по-често срещаният метод на автоматизация в много компании е използването на дронове или използването на роботи, които заместват човешка работа. Тази дейност е пряко свързана с все по-бързия технологичен което дава възможност да се създаде робот, отговорен за всички видове работа, които да изискват големи човешки ресурси.

Автор:
Merkandi - Платформа за Търговия B2B

Merkandi - Платформа за Търговия B2B

Merkandi е международна платформа за търговия на едро за стоки, предлагани както в редовна продажба на едро, така и от класове на съдебни изпълнители, излишъци от производство и съхранение, ликвидация на дружества, връщане от потребители и т.н.

Предишен запис Следващ запис
Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.