HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
За 1 година РЕГИСТРАЦИЯ и ПОДНОВЯВАНЕ
промоции не могат да се комбинират

Най-добрите оферти за акции от 150 държави

Над 100 000 доволни потребители

Предлага по-евтини oферти до 90% от първоначалната цена

Директен контакт с прекупвачи и търговци на едро

Помощ и съвети

Популярни теми

Всеки потребител на Merkandi, след като се регистрира на нашия уебсайт, има възможност да се свърже с продавачи, които имат интересни оферти. Контактът с кандидата е възможен по няколко начина:

 1. Чрез формата за контакт на страницата с офертата - след като щракнете върху раздела Данни за Складове на едро, в долната дясна част на офертата има бутон“ Изпращане на съобщение, който отваря прозореца с формата за контакт. С него можете да изпратите директно запитване до търговеца на едро. Когато изпраща запитване от този формуляр, продавачът ще види заглавието на офертата, в което е изпратено съобщението, в темата на съобщението.
 2. Използване на формата за контакт в профила на склада на едро - в случай на въпроси относно наличните стоки или други - най-лесният начин е да използвате формата в профила на склада на едро. Съобщението ще бъде изпратено директно на потребителя.
 3. Чрез данните за контакт - от дясната страна на всяка оферта (след влизане в системата), в раздела Профил на склада на едро и в самия профил на склада на едро, ще видите директни данни към търговеца на едро, включително телефонни номера, факс номера и места на склад.

Какви данни са налични, зависи само от търговеца на едро, тъй като той го публикува и актуализира редовно. Тук може да възникне въпрос - каква е разликата между контакта на Merkandi и директния контакт? Съобщенията, изпратени чрез формуляра, се изпращат във входящата поща на Merkandi. Освен това те се изпращат и на електронния адрес на получателя. Отговорът е подобен - съобщението ще бъде изпратено до полето за контакт и имейл адреса.

Също толкова важен аспект на контакта е това, за което пишем или питаме. Важно е да питаме за всичко важно, без излишно съдържание. Най-добре е да използваме кратки, конкретни въпроси като: каква е цената за поръчка от 100 бройки? Оригиналното облекло ли е? e.t.c. Информацията за водещ бизнес, дългогодишен опит на пазара и т.н. намалява вероятността от отговор - запитването за стоките не се използва за представяне на нашата компания. Освен това, не всеки търговец на едро има време да отговаря на съобщения непрекъснато. Следователно, за да получите информация възможно най-бързо, най-добре е да се обадите на склада на едро и да попитате за продуктите, които предлага на Merkandi. Най-често ще получаваме информация и за други налични в момента запаси.

И накрая, нещо много важно - някои търговци на едро, особено през лятото и в края на годината, взимат инвентаризации или имат ваканция за почивка. Трябва да помислите за това, преди да оставите отрицателен или неутрален коментар след деня на изчакване за отговор.

Как да оставя мнението си?

Въведете профила на избрания склад и натиснете бутона “напишете отзиви. Ще се появи прозорец, в който трябва да попълните:

 • тип отзиви (отрицателна, неутрална и положителна)
 • описание / съдържание
 • оценка на отделни области (съответствие на стоката с описанието, контакт с продавача, срок за изпълнение на поръчката и разходи за доставка)


Последните се определят от звездната система, варираща от 1 до 5, която позволява на други потребители бързо и лесно да оценят достоверността на търговеца на едро, без да се консултират подробно с мнението. 

След запазване на мнението, системата го изпраща на модериране. След одобрение от Merkandi, той се публикува на платформата.

Търговците на едро, които искат да предлагат стоките си в Merkandi, трябва да преминат положителна проверка по отношение на своята бизнес активност. Изискваме продавачите да изпратят 2 валидни документа, потвърждаващи декларираната бизнес дейност. Те трябва да бъдат копи с оригинални документи, например потвърждение за присвояване на TIN, TIN EU или GTIN номер. Извършваме и допълнителни проверки, които ни позволяват да оценим надеждността на компанията, да потвърдим автентичността на документите и да изключим фалшивo представянето на представител на дадена фирма.

В Merkandi стоките се издават само от стопански субекти. Физическите лица нямат достъп до опциите за продажба.

Международната платформа за търговия на едро Merkandi е платформа, която асоциира складове на едро и купувачи главно от Европа. Нашата общност е затворена, но с всеки изминал ден нарастваща група производители, търговци на едро, търговски посредници, дистрибутори и собственици на магазини, предлагащи или искащи да купуват стоки от акции, съдебни пристави, излишък от производство или pacпродажби. Основната му цел е да улесни търговците да намерят надеждни бизнес партньори, да установят контакт с тях и в крайна сметка - ползотворно сътрудничество.

Merkandi предлага на своите потребители достъп до база данни на търговци на едро, предлагащи предимно стокови запаси - количества на едро на много евтини продукти от излишък от производство, инвентар, стоки от връщането на потребителите, край на серия, складови наличности, например от сезонни продажби, както и след изложение и след лизинг оборудване, както и стоки от от ликвидацията на магазини, складове на едро, складове и различни промишлени предприятия.

Платформата Merkandi, благодарение на ясното представяне на продуктите в каталога и лесната за използване търсачка, позволява бързо и интуитивно търсене на продукти и подходящи бизнес партньори.

Достъп до данни за контакт на проверени складове на едро, предлагащи запаси. След като се регистрира на уебсайта и плати годишния абонамент, потребителят получава достъп до обширна база данни на складове на едро с контакти (адреси, телефонни номера, уебсайтове и електронни адреси на фирми), занимаващи се с продажба на стокови и outlet. или редица стоки, Благодарение на платформа потребители заинтересовани от покупка на евтини стоки от определена секция няма да бъдат принуждавани да прекарват часове и често безрезултатно да търсят търговци на едро на своите уебсайтове. След като влезете в нашия уебсайт, след като кликнете върху складовете на едро, ще ви бъде представен списък с доказани компании, които се занимават с търговия за акции на едро. Проверено, защото всеки един от складовете на едро е проверен, което се състои в проверка на неговата достоверност от нашите служители. Благодарение на това всички потребители на платформата за търговия Merkandi могат да бъдат сигурни, че се занимават само с физически съществуващи компании, които наистина продават запаси, outlet или излишък. Всеки, който иска да публикува офертата си в Merkandi, подлежи на проверка.

Освен това всеки търговец на едро съдържа информация, която да помогне на купувача да се свърже и закупи предлаганите от продавача продукти. Тази информация се отнася, наред с други, за формите на доставка на стоки, начините на плащане за закупените стоки, езиците, на които можете да се свържете с търговец на едро. Потребителите на PREMIUM акаунт също виждат мнения, издадени на търговци на едро от други купувачи.

За удобство на уебсайта на Merkandi също има възможност за разширено търсене на складове на едро. По този начин списъкът може да включва само търговци на едро от държавата, избрана от потребителя, например складове на едро от Германия, складове на едро, предлагащи само продукти от избрана индустрия или под-индустрия (търговци на едро, предлагащи например дрехи, стоки за деца, стоки от ликвидация на фирми) или дадена продуктова група, например нови продукти, ремонтирани стоки. Възможно е да се показват само онези складове на едро, които предлагат стоки при поискване.

Достъп до каталога на продуктите, организирани в категории и подкатегории. Нови предложения за стоки всеки ден. Благодарение на платформата за търговия Merkandi ,техни потребителите могат да получат подробна информация за най-евтините оферти на европейския пазар в рамките на един час. Освен това в описанието на офертата търговците на едро предоставят подробни данни, за да помогнат на потребителите да вземат решение за покупка, например информация за цената, за наличното количество за продажба, за минималното количество за покупка, за възможностите за уреждане на плащането и условията за доставка. Наличието на такава информация улеснява сравняването и подбора на най-доброто предложение на пазара за купувача.

За да се намали рискът от онлайн покупки, платформата Merkandi предлага на своите потребители достъп до базата данни за контакти само за предварително проверени складове на едро. Освен това уебсайтът има система за мнение, която представлява събиране на информация за търговците на едро. Тези коментари са форма на обобщение на транзакциите от купувачи, които препоръчват или съветват за сътрудничество с даден търговец на едро.

ПлатформатаMerkandi предлага също: формуляри за контакт за улесняване на контакта с избрания търговец на едро, бюлетин с информация за нови оферти, важни промени в уебсайта, промоции и отворен от понеделник до петък, където потребителите могат да получат помощ на един от многото поддържани езици.

В обобщение платформата за търговия на едро Merkandi поддържа изграждането на мрежа от бизнес контакти. Улеснява намирането на надеждни търговци на едро, предлагащи запаси от интересуващия се за купувача бранш, а също така дава възможност за бърз и лесен контакт с търговец на едро и закупуване на най-евтините продукти на пазара.

Потребителите на платформата Merkandi, които се интересуват от закупуване на конкретни стоки, публикувани на портала, имат възможност да се свържат с продавачите по телефона или по електронната поща. Голяма част от купувачите решават да изпратят запитване - или чрез формата за контакт, налична в профила на търговец на едро, или директно на имейл адреса, предоставен от търговец на едро. Как е формулиран самият въпрос често определя дали продавачът изпраща отговора си.

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да подготвите конкретно запитване за стоките или сътрудничество, което ще бъде разбираемо и интересно за продавача.

 1. Език на запитването - запитването за оферта трябва да се формулира на езика на продавача - ако продавачът е компания от Германия, използваме немски или английски. Ако запитването е адресирано до компания от Франция - такова запитване трябва да бъде насочено на френски и т.н. Ако например не знаем френски език, струва си да използвате Google / Bing или Yandex. Със сигурност ще улесни установяването на кореспонденция.
 2. Съдържание на запитването - в запитването първо представете накратко фирмата, която представляваме, и посочете групите продукти, които търсим. След това въведете името на продукта / рекламата или линк към офертата в Merkandi, от която се интересуваме, и поискаме потвърждение за наличността на този продукт, необходимото минимално количество на пикап, цена, срок на доставка и т.н.
 3. Точни данни за контакт - много е важно да предоставите текущите си данни за контакт в запитването, благодарение на което продавачът ще може да се свърже с нас без проблеми, по телефон или електронна поща.
Да, можете да купувате продукти от някои складове на едро, ако не управлявате бизнес. В такъв случай сумата на ДДС ще бъде добавена към цените, посочени на нашия уебсайт, в сумата, приложима във вашата страна.
Клипбордът ви позволява да създадете списък с оферти, които ви интересуват, и след това да изпратите колективно запитване на търговците на едро за тяхната наличност. Благодарение на това можете лесно да разберете повече за продуктите, които възнамерявате да закупите. Можете също да използвате клипборда, ако искате да създадете списък с продукти, които да прегледате за по-късно. Офертите ще останат в клипборда за определен период от време, в зависимост от продължителността на бисквитката. Ако искате да запазите офертите, които ви интересуват за постоянно, използвайте опцията да ги добавите към любимите си в акаунта си в Merkandi.
Merkandi не продава стоките, показани на уебсайта - търговците на едро са проверени. Данните за местоположението на складовете могат да бъдат намерени в техните профили и са достъпни след регистрация и плащане на акаунта.

Ако сте купувач

Ако нямате активна функция за продажба, имате статус „купувач“ в нашата система. Това означава, че продавачите могат да виждат само вашето име и датата на присъединяване към Merkandi. За да им позволите да виждат вашите данни, първо трябва да се съгласите с тях. Можете да го направите в раздела Моите данни -> Съгласие -> Съгласен съм да споделя моите данни за контакт. След като изберете тази опция и я потвърдите, данните ще се показват на продавачите в модула за съобщения на потребителското табло. По подразбиране тази опция е неактивна, защото вие решавате дали искате да споделите данните си или не.
Изразеното съгласие може да бъде оттеглено по всяко време, което незабавно ще скрие вашите данни.

Данни, представени след съгласие:

 • Име и фамилия
 • Телефонен номер
 • Адресни данни

Вашият имейл адрес няма да бъде представен при никакви обстоятелства.

Важни бележки:

 • Не е възможно да изберете данните, които да бъдат представени. След съгласието ще бъдат показани всички изброени по-горе данни.
 • Не е възможно да изберете продавачи, на които да бъдат разкрити вашите данни. Съгласието за споделяне на данни е общо и се прилага за всички разговори.
 • Съгласието и оттеглянето на съгласието имат обратна сила. Това означава, че и в двата случая данните ще бъдат споделени или скрити във всички предишни разговори.
 • Данните са достъпни само в модула за обмен на съобщения с продавачите. Те не са налични в никоя друга публично достъпна база данни и продавачите, с които не сте контактували, при никакви обстоятелства не могат да видят вашите данни.

Ако сте продавач

Ако имате активна функция на продавача, вашите данни винаги ще бъдат представени при всяко съобщение, обменяно с друг потребител. Съгласието за споделяне на данни е необходимо, за да активирате функцията си за продажба. Това е набор от данни, който се предлага и във вашия профил на склад. Няма значение дали клиентът се е свързал с вас или вие сте този, който се свързва с друг търговец на едро за сътрудничество или закупуване на стоки. Не е възможно да се скрият тези данни. Ако не сте съгласни да ги споделите, единствената опция е да деактивирате опциите на продавача си, което означава, че не можете да продавате или показвате продуктите си в Merkandi.

Трябва ти помощ?

Безплатен БЮЛЕТИН

Ежедневни известия за нови продукти и новини за услугата Merkandi.